Op zondagmiddag 3 februari is er weer Open Podium Bakkum in Hotel Fase Fier.

 

De middag wordt gepresenteerd door verteller Fons Boer.

 

Zoals altijd openen wij de middag met ons lijflied 'Bakkum aan Zee'


MANKES
Selma Peelen en Johan Visschers zijn samen MANKES,
een tweepersoonsband. Voor deze gelegenheid in een semi-akoestische setting met tussen de nummers door gedichten van Johan.
De muziek is te omschrijven als melancholisch en dynamisch en past met een beetje passen en meten in het hokje 'alternative indie-folk'.
Dit jaar nog komt het vierde album uit en er staan mooie optredens in de agenda, waaronder een trip naar Noorwegen.
Uitgebreide informatie is te vinden via www.mankesproject.nl - ook vind je daar links naar social media.
(Foto: Kenny Brown)

 


 

Gitaartrio
Ronald Schram gitaar,
Jan Willem Schröder contrabas/basgitaar
Lex van Amsterdam dobro en mandoline:

Zij spelen instrumentale gitaarmuziek, meest eigen werk en Americana. Klank en transparantie in de muziek staat voorop. Het streven is om het karakter en de melodische lijnen van ieder instrument in het totaalgeluid tot zijn recht te laten komen.
 


Jacky’s Choice

 

een akoestisch singer-songwriters duo,

hun muziek, zowel eigen nummers als covers, is gebaseerd op verschillende muziekstijlen, van easy-listening tot up-tempo.

 

 

In januari 2015 besloten singer-songwriters Jacqueline van Lint uit Uigeest en Ronald Günther uit Heemskerk een muzikale samenwerking aan te gaan onder de naam Jacky’s Choice.

In eerste instantie betrof het een klein gelegenheidsoptreden in december 2014, echter direct daarna hadden zij allebei het idee om de samenwerking te intensiveren. Inmiddels hebben zij een flink repertoire opgebouwd bestaande uit eigen nummers en covers. Hiermee zijn zij in staat om een avondvullend programma te bieden, maar ook kleinere optredens gaan zij niet uit de weg. In de afgelopen vier jaar hebben Jacqueline en Ronald op diverse podia gestaan, niet alleen in de regio maar ook elders in het land. Jacqueline zingt en speelt piano, gitaar, mondharmonica en lichte percussie, Ronald zingt en speelt gitaar. Inmiddels is de akoestische basgitaar aan het instrumentarium toegevoegd en wordt door beiden bespeeld.

Voor meer info zie www.jackyschoice.nl, www.facebook.com/jackyschoice en Instagram jackyschoice.


Björn Pinxter is een jong aanstormend talent. Hij speelt piano, eerst een eigen compositie en daarna een prelude van George Gershwin.


Avagardner Band

Avagardner is een 4 mans formatie. Een band van echte muziekliefhebbers met een brede muzikale smaak. Qua stijl muziek zijn ze niet direct in een hokje te stoppen.

Zij spelen een mix  van JJ Cale en de Rolling Stones, van Swamprock en Rock & Blues, van lekker stevig en hard tot fijne ballads. De band schrijft zijn eigen muziek maar speelt ook wel covers die bij de stijl van de band horen. 


 

De overgangen tussen de optredens vult presentator en verteller Fons Boer 

met een kort verhaal of een lied.

Een gevarieerd programma voor een luisterend oor.

In de gezellige zaal van Hotel Fase Fier creëren we een klein podium in een huiselijke sfeer.

 

Jullie zijn vanaf 15.30 uur welkom.  Toegang is gratis.