Op zondagmiddag 7 april is er weer Open Podium Bakkum in Hotel Fase Fier.

 

De middag wordt gepresenteerd door verteller Fons Boer.

 

Zoals altijd openen wij de middag met ons lijflied 'Bakkum aan Zee'


Jos Leijen (mondharmonica, zang) en G. Drios (gitaar, zang) presenteren oude Bluesnummers in een nieuw jasje en met vele solo’s. Er zijn zo vele prachtige oude nummers die niet in de vergetelheid mogen raken.


 

Fred Pruim.  

Ik ben een Nederlandstalig Singer songwriter uit Zaandam. Uiteraard schrijf ik mijn teksten en muziek zelf. Over het algemeen begeleid ik mijzelf op gitaar en mondharmonica. Soms speel ik op Cornelis Vreeswijk gerelateerde podia (van de fanclub bv) omdat men vindt dat mijn muziek en teksten in dat straatje passen. 

Daarnaast speel ik in de Band Zonder Toekomst op mandoline. Deze band (gitaar, contrabas, mandoline, viool, cocktailset, trekzak, zang) speelt hoofdzakelijk covers. Altijd gezellig. 


 

De Bottels is een muziekgroep met 'oudere jongeren' uit Castricum en de Zaanstreek....zij spelen voornamelijk nummers uit de mooie 60s/70s periode. De groep bestaat uit Liesbeth (zang), Immie (zang), Ton (gitaar), Marie-Janne (contrabas) en Louis (cajon, Indiase fluit).De overgangen tussen de optredens vult presentator en verteller Fons Boer 

met een kort verhaal of een lied.

Een gevarieerd programma voor een luisterend oor.

In de gezellige zaal van Hotel Fase Fier creëren we een klein podium in een huiselijke sfeer.

 

Jullie zijn vanaf 15.30 uur welkom.  Toegang is gratis.